Cégcsoport

A 32 éves Equilor Befektetési Zrt., néhány nap különbséggel a hazai tőkepiac, valamint a Budapesti Értéktőzsde újraalakításával egy időben kezdte meg működését. Professzionális, ügyfélközpontú és személyre szabott, teljes körű befektetési banki szolgáltatást nyújtunk belföldi és külföldi értékpapírokkal, valamint devizákkal kapcsolatban magán és intézményi ügyfeleink számára.

Vállalati üzletágunkkal az elmúlt évtizedekben számos jelentős tőzsdei és tőzsdén kívüli értékpapír kibocsátásban, szindikált finanszírozás megszervezésében, kockázati és magántőke tranzakcióban, valamint vállalatfelvásárlási ügyletben vettünk részt a nemzetközi és hazai gazdasági élet kiemelkedő szereplőinek oldalán.

Az Equilor csoport által kezelt vagyon 2020 évben meghaladta a 600 milliárd forintot.

Munkatársaink magasan képzett szakemberek, akik sok esetben akár több évtizedes tapasztalattal foglalkoznak személyre szabottan portfólió-, alap- és vagyonkezeléssel, private banking és vállalati pénzügyi tanácsadással.

Az Equilor teljes jogú tagja a budapesti és a varsói értéktőzsdének, munkánkat, tevékenységünket számos díjjal ismerték el. Az Equilor MagyarBrands elismerésben is részesült magyar piacon, hazai háttérrel végzett munkájáért. A Budapesti Értéktőzsde szakmai zsűrijének döntése alapján „Az év befektetési szolgáltatója”, „Az év csapata”, valamint „Az év tőzsdei hitelpapír kibocsátás szervezője” díjakat is elnyerte már a korábbi években az Equilor.

Díjak

ALAPELVEINK

Jól tudjuk, hogy különbözőek az elvárások a hozamokkal és a hozzájuk kapcsolódó kockázatokkal kapcsolatban. Van, aki nagyobb kockázatot vállal a magasabb haszon reményében, míg mások megelégszenek alacsonyabb megtérüléssel is, de legfontosabb számunkra a biztonság. Az Equilornál segítünk mindenkinek személyes döntést hozni: valódi partnerként, folyamatos egyeztetések révén segítjük ügyfeleinket abban, hogy igényeiknek megfelelő megtakarítási formát választhassanak. Tanácsadóink naprakész és konkrét segítséget nyújtanak az egyik legfelkészültebb elemző csapat támogatásával. Az Equilor minden munkatársa azért dolgozik, hogy a ránk bízott megtakarításokat a tőlünk elvárható legnagyobb gondossággal kezeljük és megbízhatóan gyarapítsuk.

Értékteremtés, bizalom és felelősség ezek az alapelveink, amelyek segítségével ügyfeleink megtakarításait immár harminc éve gyarapítjuk.

Equilor Alapkezelő Zrt.

Equilor Alapkezelő Zrt.

Equilor Befektetési Zrt.

Equilor Befektetési Zrt.

Equilor Corporate Finace

Equilor Corporate Finace

Equilor Fine Art

Equilor Fine Art

Történetünk

Történetünk

Kapcsolat

Kapcsolat