Kényelem és exkluzivitás

Wealth Office – értékteremtés és kényelem. Elkötelezettek vagyunk, hogy Ügyfeleink számára kompromisszumok nélküli szolgáltatást nyújtsunk. A Wealth Office tagság többet jelent befektetési tanácsadásnál: az Ön személyes wealth office bankárja minden élethelyzetre „családtagként” reagálva szállít megoldásokat. Önnek nem szükséges mindennap a befektetések szerteágazó világában mérlegelni a javaslatokat, mi azonnal megtesszük Ön helyett, az igényeit szem előtt tartva.

Tapasztalt, magasan képzett wealth office bankárja a támogató kollégák segítségével  az Ön számára hatékony portfóliót folyamatosan kezeli, levéve az Ön válláról az ezzel kapcsolatos döntéseket. A jó kapcsolat kölcsönös bizalmon alapul, és idővel a pénzügyi tanácsadás személyes tanácsadássá fejlődik. Bankárja folyamatosan elérhető, személyes találkozásuk helyszíne lehet akár az Ön lakása vagy irodája is. Természetesen telefonon és online csatornákon keresztül is elérhetőek vagyunk, így kéréseit rugalmasan tudjuk teljesíteni.

Vagyonkezelési szolgáltatásunk mellett Önnek lehetősége van szinte az összes pénz- és tőkepiaci instrumentumot elérni a világ bármely tőzsdéjén az Equilor Befektetési Zrt. által biztosított online platformon keresztül.

A Wealth Office üzletág az Equilor Alapkezelő Zrt. részeként folytatja tevékenységét, hogy valóban az ügyfelek igényeire koncentrálhassunk. Az Equilor Alapkezelő a hazai alapkezelői piacon azon, szinte egyedülálló társaságok közé tartozik, melynek tevékenysége kiterjed az alapkezelők által végezhető összes befektetési területre. A teljesség igénye nélkül így ügyfeleinknek a értékpapírbefektetési alapok mellett lehetőségük van ingatlanbefektetési alapokban, valamint magántőkealapokban is elhelyezni megtakarításaikat.

Piaci elemzéseink, a teljes körű piaci elérés és az egyedi, hatékony portfóliókezelési szemléletünk mellett dedikált kapcsolattartóján keresztül gyors és kényelmes megoldást biztosítunk Önnek és családjának, valamint vállalkozásának vagyonkezelésében. Kapcsolódó kényelmi szolgáltatásainkkal nemcsak vagyonát gyarapíthatja, hanem a magánéletben is páratlan előnyöket biztosítunk.

Kiemelt figyelem és diszkréció

Kiemelt figyelem és diszkréció

Bizalmi alapú személyes tanácsadás, akár generációkon átívelő partnerség

Wealth Office

Wealth Office

Diszkrét és professzionális vagyonkezelés

Komplex vagyontervezés

Komplex vagyontervezés

Személyre szabott és aktívan menedzselt vagyonkezelés