Vezetői köszöntő

Rólunk Dobó IstvánKedves Ügyfelünk, leendő Ügyfelünk!

A private banking és még inkább a Wealth Office a legnagyobb megtakarítási állománnyal rendelkező ügyfelek személyes kiszolgálására hivatott. A „hivatott” szó többet jelent puszta működésbeli értelmezésénél, hiszen utal az elköteleződésre és a szenvedélyre is. Így dolgozunk ugyanis minden nap: elkötelezettek vagyunk ügyfeleink megelégedése iránt, és szenvedélyesen keressük az egyedülálló, részükre megfelelő befektetési megoldásokat. Ez lehetővé teszi, hogy vállalkozásuk és családjuk vagyonkezelését is ránk bízzák, mint stabil pénzügyi partnerükre. A Wealth Office több mint szakmai kapcsolat: a bizalmi viszony hosszú távon, akár generációkon átívelő együttműködéssé is alakulhat.

A Wealth Office befektetésfókuszú szolgáltatás, de több is annál. Hiszünk benne, hogy az egyszerű értékesítés helyett a személyes igények feltárása és kiszolgálása a feladatunk. A vagyonkezelés új generációját biztosítjuk: Önnek nem szükséges mindennap a befektetési ajánlatokat mérlegelnie, majd döntenie. Az egyeztetett stratégia alapján levesszük ezt a terhet a válláról, ezzel is biztosítva, hogy több időt tudjon szánni szeretteire és vállalkozására.

A vagyonkezelésen túl ügyfeleinket a mindennapokban olyan exkluzív szolgáltatásokkal is segítjük, mint például a műtárgypiaci tanácsadás vagy a zártkörű rendezvényeken történő részvételi lehetőség. Elkötelezettek vagyunk az etikus partnerség és a fenntarthatóság mellett, és kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy az online elérhetőség mellett a mással nem helyettesíthető, személyes tanácsadással is támogassuk ügyfeleinket.

Remélem, hamarosan az Ön számára is bebizonyíthatjuk, hogy az Equilor Alapkezelő részeként működő Wealth Office a magyar befektetési piacon egyedülálló, kiemelkedő színvonalú szolgáltatás, amely sokféle befektetési lehetőséget és exkluzív kiszolgálást garantál.

A mielőbbi találkozás reményében,

szívélyes üdvözlettel:
Dobó István

Wealth Office

Wealth Office

Diszkrét és professzionális vagyonkezelés

Ismerje meg csapatunkat

Ismerje meg csapatunkat

Küldetésünk, hogy egyedülálló lehetőséget biztosítsunk a wealth management területén.

Cégcsoport

Cégcsoport

Több mint 30 éve az Önök szolgálatában.