Wealth Office

Wealth OfficeA Wealth Office olyan magas szintű vagyonkezelés , amelynek során az Ön dedikált Wealth Office tanácsadójával közösen megbeszélt stratégia mentén, hatékonyan kezeljük befektetéseit. Egyedi portfóliókezelési szemléletünk lehetőséget biztosít, hogy a globális pénz- és tőkepiaci változásokra az Ön befektetési portfóliója rugalmasan reagáljon és profitáljon belőle.

A vagyon felelősség: családunk és vállalkozásunk számára a sikeres vagyonkezelés egyaránt kiemelten fontos. A pénz- és tőkepiacok folyamatos változása ugyanakkor gyors és hatékony lépésekre kényszeríti a befektetőt, miközben nincs elég ideje és nincs a megfelelő tudás birtokában. Az Equilor Wealth Office egyedi megközelítése a hatékony és gyors döntésekre kínál megoldást. Az egyedi ügyféligény alapján megállapított stratégia mentén önállóan hajtjuk végre a tranzakciókat, ezzel is segítve a hatékony portfóliók működtetését.

Az Equilor Wealth Office globális piaci hozzáférése lehetőséget nyújt arra, hogy olyan instrumentumokat is kínáljunk, amelyek egyébként nem, vagy csak nagyon korlátozottan elérhetőek. Önnek nem szükséges folyamatosan figyelni és értékelni a gazdasági eseményeket, majd döntést hozni  — mi megtesszük ezt Ön helyett az egyeztetett stratégia alapján!

Tapasztalt, magasan képzett Wealth Office kollégáink nemcsak telefonon, hanem személyesen is folyamatosan rendelkezésre állnak, legyen akár a találkozó helyszíne az Ön irodája vagy otthona. Wealth Office ügyfeleinknek igény esetén saját zártkörű kibocsátású befektetési alapot hozunk létre, vagy cégcsoporton belül segítünk a kötvénykibocsátásuk menedzselésében.

A befektetések alapja a bizalom. Bízni kell az országban, a régióban, az iparágban, a devizában, a konkrét befektetési eszközökben, és persze abban a vagyonkezelő társaságban, amely az Ön portfolióját kezeli. A bizalom kialakítása és megtartása nem egyszerű feladat. A vagyonkezelés nem csak a hozamokról szól, legalább ilyen fontos az emberi kapcsolat. Ezért törekszünk arra, hogy az Ön Wealth Office bankárja teljes körű diszkréció mellett, minél jobban megismerje az Ön céljait, rendszeres személyes találkozókon bemutassa az általunk képviselt befektetési filozófiát annak érdekében, hogy hatékony portfoliót alakíthassunk ki az Ön számára.

Wealth Office bankára közreműködésével lehetősége van vagyontervezési, adózási és jogi kérdésekben való segítségnyújtásra is. Amennyiben az értékpapír-befektetések mellett a képzőművészeti alkotásokba történő invesztíció is érdekli, az Equilor Fine Art nyújt önnek tanácsot. Kapcsolódó szolgáltatásainkkal a befektetéseken túl számos exkluzív előnyt élvezhet.

Célunk, hogy befektetéseinek komplex kezelésével generációkon átívelő szakértelmet és biztonságot nyújtsunk Önnek.

Vezetői köszöntő

Vezetői köszöntő

Dobó István
Wealth Office igazgató

Kényelem és exkluzivitás

Kényelem és exkluzivitás

Dőljön hátra, és élvezze az Equilor Wealth Office előnyeit!

Komplex vagyontervezés

Komplex vagyontervezés

Személyre szabott és aktívan menedzselt vagyonkezelés