Komplex vagyontervezés

A festés művészet, a festőnek nem csak az alapszíneket kell ismernie, hanem azt a vegyítési arányt is, amely alkalmazásával létrejönnek a színskála egyes elemei. A színskála végtelen, és ahhoz, hogy a tökéletes mű megszülessen, tapasztalat és kreativitás szükséges. A pénzügyi tervezés során a vagyonkezelő feladata sokban hasonlít a művészhez: ismernünk kell a befektetési eszközök széles skáláját, tudnunk kell, hogy az egyes instrumentumok milyen kockázatokat hordoznak, és ezek kombinációjából kell összeállítanunk egy olyan egyénre szabott optimalizált stratégiát, amely hosszú távú, állandó értéket képvisel az Ön számára. Azonban, míg a művésznek az alkotási folyamat során nem elsődleges célja a közönség igényeinek megismerése, számunkra ez kiemelten fontos. Egy kitöltött kérdőív nem elég ahhoz, hogy megtudjuk, milyen személyiség Ön, milyen adózási, jogi, vagyonszerkezeti szempontokat kell figyelembe vennünk a helyes döntések meghozatalához. Ehhez számtalan beszélgetés és aprólékos munka szükséges.

Ha ezt közösen elvégezzük, akkor tudjuk megnyugtatóan biztosítani Önnek azt a portfolió-összetételt, amely hatékonyan támogatja anyagi céljainak elérését.

A Wealth Office szolgáltatásának fókuszában a befektetési menedzsment áll. A befektetések az Ön kockázati profiljának, hozamelvárásának és egyedi céljainak megfelelően kerülnek kialakításra, diverzifikálásra. Vagyonkezelt portfóliójának menedzsmentje mindig az Ön és vállalkozása egyedi céljainak maximális figyelembevétele mellett történik.

A Wealth Office több mint egy befektetési szolgáltatás. Nem egy-egy befektetési termék értékesítésére koncentrál, hanem éppen ellenkezőleg, az igényeknek megfelelően törekszik a hatékony portfólió kialakítására és működtetésére. Hiszünk benne, hogy az eltérő életcélok más és más megoldást igényelnek, így a személyre szabott, komplex vagyontervezés a globális jelenlét segítségével a szolgáltatás alapkritériuma.

Ön értéket teremt, mi megőrizzük és növeljük generációkon át! Tapasztalt és felkészült szakembereink az egyedi igényekhez alkalmazkodó hatékony portfóliók kialakításával segítik az Ön, családja és vállalkozása befektetési céljainak elérését.

Az általunk alkalmazott befektetési stratégiák ötvözik a fundamentális megközelítést, a technikai analízist és az eseményorientált szemléletmódot, melyekhez egy matematikai modelleken nyugvó algoritmikus stratégia is kapcsolódik. Célunk, hogy akár magánügyfélként, akár vállalkozásként veszi igénybe vagyonkezelési szolgáltatásukat, mindig tudja, hogy mi az Ön anyagi céljainak elérésén dolgozunk, melyek teljesüléséről az igényeinek megfelelő gyakorisággal és formában tájékoztatjuk. Független alapkezelőként nem termékeket kínálunk, hanem arra törekszünk, hogy a saját meggyőződésünk szerinti stratégiákkal őrizzük meg és gyarapítsuk az Ön ránk bízott vagyonát.

Globális jelenlét

Globális jelenlét

Sokféle befektetési lehetőség, globálisan diverzifikált portfólióépítés

Vagyonkezelés

Vagyonkezelés

Tudástár

Tudástár