EWO CONCIERGE - nyerjen időt a fontos dolgokra

A 21. század legfontosabb erőforrása az idő. Megvásárolni és visszaszerezni lehetetlen, ezért értéke felbecsülhetetlen. Lehetőségünk van viszont időt nyerni, ha a rutin- vagy nagyon időigényes, ám számunkra kevésbé érdekes feladatokat kiszervezzük. Ebben nyújt szakértő segítséget EWO Concierge szolgáltatásunk, megoldva az olyan időigényes feladatokat, ahol nem indokolt ügyfeleink személyes jelenléte vagy figyelme.

EWO Concierge: több mint személyi asszisztencia

  • Leveszi a válláról az ismétlődő feladatok elvégzését
  • Teljeskörű segítséget nyújt a komplex feladatok lebonyolításában
  • Egyedi, exkluzív rendezvényeken tesz lehetővé részvételi lehetőséget, ami csak egy szűk réteg számára elérhető
  • Diszkrét és személyre szabott
Teremi Orsolya

Teremi Orsolya

Kaczmarczyk Gábor

Kaczmarczyk Gábor

Miért és kinek van szüksége a Concierge szolgáltatásra?

Az EWO Concierge ellátja az apróbb feladatokat, elintézi a közüzemi ügyeket, de megszervez akár egy komplex céges- vagy vállalati rendezvényt. Magára vállalja az utazásszervezéssel kapcsolatos teendőket is, akár privát jet bérléssel, reptéri transzferrel, szállodafoglalással vagy egyéni igényekre szabott programokkal színesítve. Ügyfelünk távolléte alatt pedig megoldja az otthonával kapcsolatos feladatokat, legyen szó kertrendezésről, takarításról vagy éppen felújításról.

„Számunkra nem létezik extrém, őrült vagy sokkoló kérés, csak egyedi”

Rendhagyó kérések
Széles kapcsolati hálóval rendelkező Concierge szolgáltatásunknak csak az Ön képzelőerője szab határt, legyen szó akár egy régen vágyott ritka gépjármű beszerzéséről, egy tolmács segítségéről, vagy akár a családi nagybevásárlás lebonyolításáról.
Elolvasom a cikket

EWO Concierge szolgáltatások az EQUILOR Wealth Office-nál

EQUILOR Wealth Office ügyfeleink számára Magyarországon elsőként és egyedülálló módon nyújtunk Personal-, Corporate- és Luxury Concierge szolgáltatásokat, az EWO Concierge keretein belül.

  • A Personal Concierge magánszemélyek egyedi igényeire fókuszál. Jellemző szolgálatatásai közé tartozik az idő menedzsment, az utazások és a kapcsolódó programok komplex megszervezése, családi vagy baráti rendezvények, valamint ünnepségek lebonyolítása. De ide tartozik a saját vagy bérbeadott ingatlanokkal kapcsolatos feladatok kiszervezése, a hivatali ügyintézés, autók megvásárlása és eladása, vagy éppen a bolti bevásárlás elintézése.
  • A Corporate Concierge fókuszában a céges és vállalati teendők kiszervezése, az eseményszervezés és egyéb reputációnövelő, vagy éppen csapatépítő rendezvények, ügyfélélmény-növelő események ajánlása, megszervezése és lebonyolítása áll.

TOP 12 EWO Concierge szolgáltatás

Az EWO Concierge-el Ön könnyűszerrel intézheti el az ajándékozással kapcsolatos feladatokat. Konkrét tippet adunk a kiválasztás során, majd megvásároljuk és igény szerint akár házhoz is szállítjuk az ajándékokat, virágcsokrokat. Concierge tanácsadóját akár azzal is megbízhatja, hogy emlékeztesse Önt a jeles napok előtt.

Az EWO Concierge örömmel leveszi a terhet a válláról a gépjármű ügyintézés során. Segítünk az értékesítésben, a vásárlásban vagy akár egy konkrét, ritka oldtimer felkutatásában is. Sorban állunk Ön helyett az ügyintézésnél vagy megszervezzük a kötelező szervízzel kapcsolatos teendőket.

Az EWO Concierge-nél nincs rossz kérdés, csak egyedi feladat, amit diplomáciai tapasztalattal is rendelkező kollégáink mindig objektíven, diszkréten és szakmai alázattal igyekeznek megoldani.

Az EWO Concierge nemcsak megszervezi világszerte az utazásait, hanem konkrét úticélokat javasol, valamint kirándulási és kikapcsolódási ötletekkel is segíti Önt - legyen szó egzotikus nyaralásról, téli családi kalandról, városlátogatásról, romantikus pihenésről kettesben vagy éppen egy üzleti útról.

Az EWO Concierge nemcsak a foglalással kapcsolatos ügyintézést veszi le a válláról, de gondoskodik arról is, hogy a kiválasztott helyszínen a lehető legjobb, exkluzív szolgáltatást kapja.

Bízza az EWO Concierge-re háztartásával kapcsolatos feladatait és élvezze ki otthonának minden percét. Elintézzük ön helyett a nagytakarítást, karbantartjuk gyepét, medencéjét, szaunáját és ápoljuk növényeit, de akár egy komplett felújítási munkát is levezénylünk ön helyett.

Ha gondja akadt telefonja, tabletje, asztali számítógépe, fényképezőgépje, kamerája vagy éppen okos otthona kapcsán, akkor is számíthat az EWO Concierge támogatására - kollégáink mihamarabb megkeresik Önnek a megoldást és akár új, praktikusabb vagy hatékonyabb alternatívát is javasolni tudnak.

Bármilyen okból van szüksége kísérőre a vásárláshoz, az EWO Concierge örömmel Önnel tart. Segítünk a ruha- vagy bútordarabok kiválasztásánál, szakmai támogatást nyújtunk az aukciók során vagy akár külföldi kiállításokra, bemutatókra is elkísérjük, ha úgy kívánja.

Az EWO Concierge segíti Önt a személyes fejlődésben is, legyen szó lexikális tudás megszerzéséről, önfejlesztésről vagy éppen a testi/lelki egészségéről.

Ünnepnapok, családi események vagy akár céges rendezvények komplett szervezésében is számíthat az EWO Concierge csapatára - a tervezéstől kezdve, az egyeztetéseken és foglalásokon át, egészen a lebonyolításig levesszük a válláról a terhet, hogy önnek és szeretteinek csak élveznie kelljen a rendezvényeket.

Az EWO Concierge a legnehezebb pillanatokban is Ön mellett áll: balesetek, vészhelyzetek és tragédiák esetén is számíthat kollégáink segítségére, együttműködésére és diszkréciójára. Akár külföldön is.

Az EWO Concierge segítségével olyan zártkörű, exkluzív, meghívásos klubrendezvényekre is eljuthat, amiről a legtöbben nem is értesülnek. Új, izgalmas embereket ismerhet meg, gasztronómiai kalandokban vehet részt, kapcsolati tőkét építhet – miközben valódi klubélményben részesül, maximális diszkréció mellett.

EWO Luxury Concierge

A Luxury Concierge kifejezetten exkluzív, egyedi és máshol nem elérhető lehetőségekre fókuszáló concierge szolgáltatás, ami magánszemélyeknek, cégeknek és vállalatoknak is rendelkezésre áll. A legmagasabb ügyféligényeket tartja szem előtt: bejutás VIP rendezvényekre, privát jet bérlési lehetőséget, luxusvitorlás- és yachtbérlés, vagy éppen exkluzív utazás leszervezését a világ bármely pontjára, komplex programajánlással, szállásfoglalással és gasztronómiai kalandokkal.

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4

Az EWO Concierge szolgáltatást annak igénybevételére jogosító megbízási szerződés alapján az EQUILOR Wealth Office Kft. biztosítja.

Ha még több információra lenne szüksége a Concierge szolgáltatás kapcsán, akkor KÉRJEN VISSZAHÍVÁST az EWO Concierge kollégáitól.

EWO Concierge FAQ

Az EWO Concierge szolgáltatásunkat EQUILOR Wealth Office ügyfeleink vehetik igénybe szerződéskötést követően (vészhelyzet - például baleset - esetén szerződés nélkül is.

Az EWO Concierge szolgáltatásunk magyarországi és külföldi feladatokkal kapcsolatban egyaránt igénybe vehető. Külföldi feladatok esetén legtöbbször az adott országban lévő partnereinket is bevonjuk a kérés teljesítésébe, hogy helyismeretükkel és kapcsolataikkal a lehető legjobb megoldást találják meg az Ön számára.

Alapvetően munkanapokon 9:00-18:00 óra között érhető el EWO Concierge szolgáltatásunk, de felár esetén akár munkaidőn kívül is rendelkezésre áll. Vészhelyzet - például baleset vagy egészségügyi probléma - esetén munkaidőn kívül sem számítunk fel felárat.

Igen, nincs rossz kérdés. Jogi és morális dolgoknak feleljen meg a kérés, ezen túl csak az EQUILOR Wealth Office ügyfelek képzelete szab határt.

Ezt így kissé túlzó lenne kijelenteni, mindenesetre nem riadunk vissza a szokatlan kérések teljesítésétől sem – minél különlegesebb, annál izgalmasabb!

A kérések természetéből adódóan nagyon fontos számunkra az ügyfeleinkkel való személyes, bizalmi kapcsolat, ezért egy nagyon kis létszámú, megbízható, jól összeszokott csapattal dolgozunk. A kérések megvalósításában azonban olyan külső szakembereket is bevonunk, akik szakértői az adott területnek, így biztosítva, hogy mindig a legjobb megoldást nyújthassuk Önnek.

A személyi asszisztens alapvetően a vállalattal kapcsolatos feladatokkal foglalkozik, és nem feltétlenül szerencsés, ha a magánéletbe is belelát - nem kell tudnia, hogy hol nyaralunk és milyen körülmények között élünk, mit vásárolunk, vagy éppen milyen betegségünk van, ami kihatással lehet a vállalkozás életére is. EWO Concierge tanácsadóink a legnagyobb diszkréció mellett végzik munkájukat, és kiterjedt kapcsolatrendszerüknek köszönhetően sokszor könnyebben találnak megoldást az Ön számára, mint az asszisztense.